Familieterapi

– At være jer selv sammen.

Formålet med familieterapi er at få familiemedlemmerne til at ”se” hinanden og at opleve, at alle i familien gør sit bedste. Få den enkelte i familien til at føle sig ok og god nok, så I alle kan være en del af jeres familie, uden at føle jer forkerte.

Det handler om at lære jer selv og hinanden bedre at kende, som I allerede er. Og om at lade de andre se jer og dermed stå ved jer selv med følelser, behov og grænser.  Og samtidig forsøge at være lige så åben overfor at lære de andre at kende, uden at ville ændre dem.

Det handler aldrig om at nogen skal lære at ændre sig. F.eks. tror jeg på, at børns reaktioner altid er meningsfyldte. Derfor handler familieterapi hos mig også om, at hjælpe jer til at få øje på, hvad et barns eventuelle bekymrende eller besværlige adfærd kan være et udtryk for. Og sammen med jer at opdage, hvordan I kan tage ansvar for at være sammen med jer selv, hinanden og jeres barn på en måde, så hele familien kan komme tilbage i trivsel.

Familieterapi handler om hver enkelt i familien og relationerne mellem familiemedlemmerne.

Dorthe Meldgård profilbillede

Dorthe Meldgård Madsen

Som din terapeut

Mit udgangspunkt i familiesamtaler er at kærligheden er drivkraften i livet, selv om kærlighedens udtryk ikke nødvendigvis er kærlig.

Priser

Individuel terapi/ samtaler: 900 kr. (ca. 60 min.)

Parterapi: 1200 kr. (ca. 75 min.)

Familieterapi: 1200 kr. (ca. 90 min.)

Pensionister og studerende 700 kr.

Kontakt mig

Du kan kontakte mig på tlf. 24 52 78 25 eller ved at skrive en mail her i formularen.

Min klinik ligger Rosenkrantzgade 12, st, 7700 Thisted.

Konsultationer foregår efter aftale.

Kærligheden er den største drivkraft i livet.